De Graaf & Beuken Kort Lopende Ongevallenverzekering

Indien u een dag gaat parachutespringen sluit dan de kortlopende ongevallenverzekering van parachuteverzekering.nl. Met een ongevallenverzekering bent u altijd verzekerd voor blijvende invaliditeit of overlijden na een ongeval tijdens parachutespringen, parapente of skydiving bijvoorbeeld. Gaat u meerdere keren per jaar parachutespringen, zorg dan voor een doorlopende ongevallenverzekering. Ook in beroep en in vrije tijd bent u voor een ongeval verzekerd. 

Maar ook tijdens andere sporten zoals bergbeklimmen, abseilen, kite surfen is het verstandig een ongevallenverzekering te sluiten. Een ongevallenverzekering is eigenlijk onmisbaar voor parachutespringers en beoefenaars van andere gevaarlijke sporten. U moet er toch niet aan denken dat u tijdens het parachutespringen valt en blijvend invalide raakt? Wij ook niet!

Uiteraard hopen wij dat u nog vele parachute sprongen kunt maken en de kick daarvan telkens weer ervaart! Maar mocht het een keer fout gaan, dan heeft u tenminste een ongevallen verzekering waarmee u verzekerd bent tegen mogelijk inkomensverlies.

Met onze kortlopende of tijdelijke ongevallenverzekering kunt u zich al verzekeren voor 1 dag! De kosten zijn niet zo hoog. Die zijn slechts 1,80 per persoon per dag. Er geldt wel een minimumpremie van 11,50 en de poliskosten zijn 4,50 waardoor u minimaal
16,-- per polis betaalt. Voor dat geld wilt u toch geen onnodig risico lopen?


De polis kunt u direct afsluiten. Zelfs als u vandaag nog verzekerd wilt zijn. Dat kan omdat de premiebetaling middels Ideal of een eenmalige incasso-machtiging. Er moet natuurlijk wel voldoende saldo op uw rekening staan.

Dekking Verzekerde bedragen
SOS kosten    45.500
Hulpverlening Kostende prijs
Ongevallen Uitkering
Blijvende invaliditeit*     23.000
Overlijden       4.600
Aansprakelijkheid   500.000**
Premie*** 1,80 p.p.p.d.
* Max uitkering leeftijd 70+ is 1150,-
** secundaire dekking
*** Minimum premie + kosten = 16,--
index