index
Para verzekering voor parachutespringers

De parasport is een geweldige sport. Als parachutist ervaar je een enorme enorme kick als je uit het vliegtuig in een vrije val springt. Maar heb jij wel een goede paraverzekering?

Als specialist in para-verzekering, reisverzekering, ongevallenverzekering, en sportuitrusting verzekering, weten wij van Parachuteverzekering.nl als geen ander dat bepaalde sporten meer risico’s met zich meebrengen. Deze door verzekeraars vaak “gevaarlijke sporten” genoemd zoals para of valscherm springen, parapente of skydiven bijvoorbeeld, zijn meestal uitgesloten op diverse verzekeringen. Juist nu wettelijke regelingen steeds minder worden, zoals het  wijzigen van WAO in WIA en het afschaffen van de Ziektewet, is het belangrijk voor iedere de para om zelf voor goede financiële voorzieningen te zorgen. Voor jezelf natuurlijk, maar ook voor je familie en nabestaanden. Als Skymaster regel je dat toch gewoon zelf!
Parachuteverzekering.nl verzekert bijna alle amateur sporten standaard mee. Zo hebben wij natuurlijk de paraverzekering speciaal voor parachuters. Maar ook voor parapente, zeilvliegen, en vele andere "gevaarlijke" sporten heeft Parachuteverzekering.nl een polis die dit allemaal gewoon meeverzekert. Doe je een andere sport en twijfel je of ook jouw sport verzekerd is? Bel of mail ons. We verzekeren bijna alle sporten en dus ook luchtsporten standaard mee. En toch is onze verzekering niet duurder. Meestal zelfs goedkoper dan anderen. Dat kan alleen maar als je specialist bent en weet wat de gevaren van bepaalde sporten zijn. Alleen dan kan je een goede verzekering verzorgen.

Zo hebben wij ook voor iedere sporter een speciale sportuitrusting verzekering, reisverzekering en ongevallenverzekering. Ga je binnenkort een duo-sporng maken of een weekend opleiding parachutespringen volgen? Sluit dan onze ongevallenverzekering  voor maar 1 of enkele dagen voor maar € 16,-  
Sluit nu een ongevallenverzekering per dag af! Sluit nu een ongevallenverzekering per dag af!
Ongevallen-
verzekering per dag
nu vanaf

€ 16,=
klik hier